Project omschrijving

Nano house Duindoorn

4-6 Persoons in een speelse indeling. De buitenkant die volledig voorzien is van verduurzaamd vuren behoeft de eerste 15-20 jaar geen onderhoud. De verschillende lijnen maken dat deze duinhut uitnodigt om naar te kijken. Door het vele glas (bijna 12 m2) in de aluminium kozijnen in de woonkamer geniet je van de omgeving, ook als je binnen bent. De verhoogde slaapkamer geeft een speels effect en biedt daarnaast ook de nodige bergruimte.

  • 50.523,10  ex BTW

  • 4-6

  • 800x500x360(LxBxH)

DE GROOTSTE VOORDELEN

Ervaar de omgeving

Ervaar de omgeving

Aluminium kozijnen met bijna 12m2 aan glas geven een licht en luchtig huisje een fijn leefklimaat.

Jaarrond comfort

Jaarrond comfort

Met een RC waarde van 2.8 en aluminium kozijnen met HR++ glas weerstaat dit huisje elk klimaat.

Damp open bouw

Damp open bouw

Een damp open constructie zorgt voor een prettig leefklimaat waarbij vochttransport in de constructie mogelijk is.

Flexibel

Flexibel

Indeling is naar wens aan te passen, raampartijen kunnen gespiegeld worden

Speelse indeling

Speelse indeling

Door te spelen met hoogte en meerdere niveaus aan te brengen ontstaat een verrassend interieur.

natuur inclusief

natuur inclusief

Door in de bouw al ruimte voor de natuur te reserveren is het mogelijk geïntegreerde vogelhuisjes, vleermuiskasten of insectenhotels toe te voegen.

VRAAG HIER DE TECHNISCHE SPECIFICATIES AAN

ERVAAR HET ZELF, PLAN DIRECT EEN BEZICHTIGING

OOK INTERESSANT